«Πυρά» από την Κλέλια Ρένεση κατά Μητσοτάκη – Μενδώνη: Μάλλον έχουν… μπερδέψει το «δημόσιο συμφέρον» με το δικό τους

«Πυρά» από την Κλέλια Ρένεση κατά Μητσοτάκη – Μενδώνη: Μάλλον έχουν… μπερδέψει το «δημόσιο συμφέρον» με το δικό τους

Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση εξαπέλυσε «πυρά» κατά του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού, κατηγορώντας τους για «αλληλοκάλυψη της διαφθοράς – διαστροφής», όπως αναφέρει, με αφορμή τις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τον χώρο του θεάματος.

«Ως πότε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο όλοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;», διερωτάται στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση, καλώντας τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί, με αφορμή την επιστολή της Ζέτας Δούκα.

«Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας, δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι», καταλήγει στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

Αναλυτικά:

«Μήπως θα ήθελε τώρα η κυρία Μενδώνη κ ο Πρωθυπουργός, να μας μιλήσουν για αυτό το «δημόσιο συμφέρον» που μαλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον, αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς-διαστροφής κ να μας πει κ κάποιος ως πότε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο όλοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;;; Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα «εγκαταστήσετε» κ να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση. Ήρθε η ώρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό «δημοσιο συμφερον» κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιουνται σαν πετσετακια. Σωστη η Ζετα Δουκαστην επιστολη της. Συμφωνω κ προσθετω: Γιατι τοση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργε ενω υπαρχουν σαφης καταγγελιες; Γιατι δεν μιλατε για το «δημοσιο συμφερον» που επικαλεστηκατε τοτε;

Για να βλεπουν τα θυματα τους δυναστες τους, εκτος απ τους εφιαλτες τους, κ στις θεσμικες καρεκλες; Τι μακαβριο εργο ζει η συνειδηση σας, δεν θελω να μαθω. Ουτε ψυλλος στον κορφο σας δεν θα ηθελα να ειμαι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter