«Πυρά» Σκουρολιάκου κατά Μενδώνη: Δεν έχει όρια η αλαζονεία της υπουργού

«Πυρά» Σκουρολιάκου κατά Μενδώνη: Δεν έχει όρια η αλαζονεία της υπουργού

Ο τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, εξαπέλυσε τα «βέλη» του κατά της Λίνας Μενδώνη, με αφορμή τη συμπεριφορά που επέδειξε η υπουργός Πολιτισμού σε αρχαιολόγο στους Φιλίππους Καβάλας.

«Η αλαζονεία που επιδεικνύει η Υπουργός δεν έχει πια όρια. Όμως μια τέτοια συμπεριφορά σημαίνει πως η ασυλία που διαθέτει, εκπορεύεται από πολύ ψηλά», σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Πάνος Σκουρολιάκος, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Καβάλα.

Αναλυτικά η δήλωση του Πάνου Σκουρολιάκου:

Χθες και σήμερα, πολυάριθμα είναι τα δημοσιεύματα (Εφημερίδα των Συντακτών, Αυγή, Documento, kavalanews) που αναφέρονται σε ένα επεισόδιο που συνέβη στους Φιλίππους Καβάλας ανάμεσα στην Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον προϊστάμενο Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Μόλις ο τελευταίος προσπάθησε να εκφράσει την ανησυχία του ότι η μελέτη του υπουργείου αλλοιώνει βασικά χαρακτηριστικά του αρχαιολογικού έργου με ορατό κίνδυνο ο χώρος που εντάχθηκε στα μνημεία της UNESCO μόλις το 2016 να κινδυνεύει με απένταξη, η απάντηση που εισέπραξε από την Υπουργό ήταν μια φράση που θα μείνει στο πάνθεον των πολιτικών γκαφών: «όχι μαγκιές σε μένα».

Η αλαζονεία που επιδεικνύει η Υπουργός δεν έχει πια όρια. Όμως μια τέτοια συμπεριφορά σημαίνει πως η ασυλία που διαθέτει, εκπορεύεται από πολύ ψηλά.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ψεύτες, ανίδεοι ή κακοπροαίρετοι. Σοβαρά;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter