«Πυρά» Σπηλιωτόπουλου για τα μπάρμπεκιου και τους γαλάζιους υποστηρικτές τους

«Πυρά» Σπηλιωτόπουλου για τα μπάρμπεκιου και τους γαλάζιους υποστηρικτές τους

«Δεν αντιλαμβάνομαι την αντιπαράθεση γύρω από τα αυτονόητα», σχολίασε στο Facebook ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, τονίζοντας πως είναι κρετίνοι, βάναυσοι και χυδαίοι όσοι διοργάνωσαν το μπάρμπεκιου έξω από τις δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Μάλιστα, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απόρησε με το γεγονός πως «νέοι πολιτικοί υιοθετούν τη χυδαιότητα ως πολιτική διαμαρτυρία», ρίχνοντας τα «βέλη» του προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι υπερασπίστηκαν τη διοργάνωση των μπάρμπεκιου έξω από τις δομές φιλοξενίας. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου:

«Δεν αντιλαμβάνομαι την πολιτική αντιπαράθεση γύρω από τα αυτονόητα.

Προφανώς είναι αυτονόητο το δικαίωμα κάποιου να καταναλώνει όσο χοιρινό θέλει και όσο αλκοόλ επιθυμεί εάν είναι ενήλικας φυσικά.

Δικό του ζήτημα είναι η υγεία του και πως διαχειρίζεται το προσδόκιμο της ζωή του. Ίσως βέβαια κάποιος να ισχυριστεί ότι επιβαρύνοντας την υγεία του με επιπλοκές, όπως καρδιά, αρτηρίες κτλ κάνει αλόγιστη χρήση των υπηρεσιών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και έτσι επιβαρύνει τον φορολογούμενο.

Αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα που αφορούν ίσως κάποιους υπερευαίσθητους νεοφιλελεύθερους. Άλλα πράγματα είναι η πρόκληση.

Να είσαι κρετίνος, βάναυσος και αισθητικά χυδαίος. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστούν κάποιοι που δήθεν από αγανάκτηση οργάνωσαν έξω από εστίες παραμονής μουσουλμάνων προσφύγων την άσκηση του ελεύθερου δικαιώματος της γουρουνοφαγίας και της αλκοολοποσίας.

Και απορώ που νέοι πολιτικοί υιοθετούν τη χυδαιότητα ως πολιτική διαμαρτυρία.

Μπορεί να έχει ο καθένας τις απόψεις του, να ασκεί τα δικαιώματά του. Όμως ουδείς έχει το δικαίωμα να προκαλεί και να προσβάλει αισθητικά. Γιατί η αισθητική είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ηθική. Και το ήθος όσο και υποκειμενικό κι αν είναι στην προηγούμενη περίπτωση απουσιάζει παντελώς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter