«Πυρά» Στέφανου Μάνου για τη φωτογραφική διάταξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Πυρά» Στέφανου Μάνου για τη φωτογραφική διάταξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Στο στόχαστρο του Στέφανου Μάνου βρέθηκε το επιτελικό κράτος των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη που συνεχίζει να ικανοποιεί συμφέροντα.

Ο Στ. Μάνος, που ξεκίνησε από τα βουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας (1977) και πολλές φορές υπουργός των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Γεωργίου Ράλλη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κάνει ακόμα μία φορά κριτική στην κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη.

Με ένα άρθρο-γνώμης στα «Νέα», ο Στέφανος Μάνος αναφέρεται στην «κοντόφθαλμη» και «φαύλη» όπως χαρακτηρίζει πολεοδομική ρύθμιση που αναμένεται να φέρει η ΝΔ προς ψήφιση στη Βουλή και η οποία αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές πολεοδομικές ζημιές.

Ο Στέφανος Μάνος κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη πως για ακόμα μία φορά υπέκυψε σε συντεχνιακές πιέσεις και με μια φωτογραφική διάταξη «καθιερώνει δικαίωμα οικοδόμησης σε οικόπεδα εκτός σχεδίου 750 τ.μ. και άνω, αντί των 4.000 τ.μ. που ισχύουν. Αίσχος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος επισημαίνει πως σκοπίμως ο Κωστής Χατζηδάκης απομακρύνθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως επίσης και ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Η ζημιά που θα γίνει από την φαύλη ρύθμιση δεν θα φανεί αμέσως – οι πολεοδομικές ζημιές αργούν να εκδηλωθούν- αλλά σίγουρα σε όλους μετά από μερικά χρόνια. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τη ζημιά την προκάλεσε η τροπολογία του κ. Μητσοτάκη» καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter