«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεραμέως: Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δεν είναι πειραματόζωα

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεραμέως: Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δεν είναι πειραματόζωα

«Από το ούτε βήμα πίσω στην απευθείας μετάδοση των μαθημάτων στο “δεν μιλήσαμε ποτέ για κάμερες”. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αλλεργική στον προσεκτικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, τονίζει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Όλα αυτά μέσα στο κλίμα ανασφάλειας που δημιουργεί το αχρείαστο ρίσκο του ανοίγματος των σχολείων για λίγες μόνο μέρες, ακόμα και των δημοτικών μάλιστα όπως προανήγγειλε ο κ. Χαρδαλιάς. Πρόκειται για μια απόφαση που ουδεμία σχέση έχει με την εκπαιδευτική διαδικασία. Εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης που επιχειρεί, εσπευσμένα και πρόχειρα, να δημιουργήσει εικόνα επίπλαστης κανονικότητας», αναφέρει ο κ. Χαρίτσης, σημειώνοντας το εξής:«Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί όμως δεν είναι πειραματόζωα».

«Το ελληνικό σχολείο -όλων των βαθμίδων- απαιτεί γενναία στήριξη, ενίσχυση στις υποδομές, ψηφιακή αναβάθμιση και κυρίως εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του. Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας συρρικνώνει το δημόσιο σχολείο και απερρίφθη στη δημόσια διαβούλευση. Πρέπει να αποσυρθεί», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter