«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά του «απλού πολίτη» Σκέρτσου: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει»

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά του «απλού πολίτη» Σκέρτσου: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει»

Αφού παρενέβη απροκάλυπτα στο έργο της δικαιοσύνης, ο Άκης Σκέρτσος προκαλεί εκ νέου, ζητώντας να εκληφθή ως «παρέμβαση απλού πολίτη» τα όσα έγραψε για την εισαγγελέα στη δίκη της δολοφονίας Τοπαλούδη.

Σε ανάρτησή του στον Facebook, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, στράφηκε εναντίον της εισαγγελέως στη δίκη της δολοφονίας Τοπαλούδη, με αφορμή τις αγορεύσεις της στη διαδικασία της Τετάρτης, τονίζοντας ότι… «τα δικαστήρια δεν είναι λαική απογευματινή»!

Έπειτα από την προκλητική αυτή ανάρτηση, ο Άκης Σκέρτσος με νέο σχόλιό του, ζήτησε να κριθεί η τοποθέτησή του ως αντίστοιχη ενός «απλού πολίτη» και όχι ως κυβερνητικού μέλους, προκαλώντας αντιδράσεις στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει ώστε «να σχολιάζει την επικαιρότητα ως απλός πολίτης».

https://www.facebook.com/acharitsis/posts/668151803972584

Ο βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, απευθυνόμενος προς τον Άκη Σκέρτσο σημείωσε: «Επειδή είστε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πρέπει να εκπαιδευτείτε στην αυτοσυγκράτηση…».

Διαβάστε επίσης: «Δίκη Τοπαλούδη: Αν είναι δυνατόν – Ο Άκης Σκέρτσος «νουθετεί» τους δικαστές πώς πρέπει να δικάζουν»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter