«Πυρά» Τελιγιορίδου για αισχροκέρδεια στην ενέργεια: «Η κυβέρνηση να στηρίξει τους πολίτες και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων»

«Πυρά» Τελιγιορίδου για αισχροκέρδεια στην ενέργεια: «Η κυβέρνηση να στηρίξει τους πολίτες και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και συγκεκριμένα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, εξαπολύει η Ολυμπία Τελιγιορίδου με αφορμή τα κρούσματα αισχροκέρδειας που εμφανίζονται στην αγορά ενέργειας. «Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους πολίτες και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που οδηγούν την κοινωνία σε αδιέξοδο», αναφέρει.

Δείτε επίσης: «Πρωταθλήτρια» στο ακριβότερο ρεύμα η Ελλάδα του Μητσοτάκη για μία ακόμα ημέρα

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καταγγέλλει μονομερή αλλαγή συμβολαίου από ιδιώτη πάροχο ενέργειας, σε συμβόλαιο ιδιώτη, τονίζοντας ότι: «Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες απέναντι στην έκρηξη της ακρίβειας στα τιμολόγια της ενέργειας».

Ακόμα, τονίζει ότι: «Την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης στο πλαίσιο της κυβερνητικής προπαγάνδας πως για όλα φταίει κάποιος άλλος παραπληροφορεί λέγοντας πως: “δεν υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής για όσους έχουν ζητήσει σταθερό τιμολόγιο”».

«Αντί λοιπόν ο υπουργός Ανάπτυξης και η ΝΔ να επιμερίζουν ψευδόμενοι την ευθύνη στους πολίτες ας σοβαρευτούν και ας ενεργοποιήσουν τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για να χτυπήσουν την αισχροκέρδεια. Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους πολίτες και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που οδηγούν την κοινωνία σε αδιέξοδο», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter