«Πυρά» του σαμαρικού antinews σε Κουμουτσάκο

«Πυρά» του σαμαρικού antinews σε Κουμουτσάκο

Με τίτλο «Νέα Δημοκρατία: Ο απόλυτος ερασιτεχνισμός στα εθνικά θέματα» το – σαμαρικών πεποιθήσεων – «antinews.gr» βάζει ευθέως στο στόχαστρο τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο αρμόδιος τομεάρχης της επί των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, κ.Γιώργος Κουμουτσάκος, ότι η Τουρκία δεν είναι η πρώτη φορά που αμφισβητεί με επίσημο κείμενό της την ελληνικότητα των Ιμίων, και να λέει ότι μόλις σήμερα το κάνει για πρώτη φορά; Που ζει; Αυτά είναι τα αντανακλαστικά της ΝΔ σε τόσο σοβαρά θέματα;», αναφέρει το άρθρο εξαπολύοντας επίθεση στον γαλάζιο βουλευτή χαρακτηρίζοντάς τον «ερασιτέχνη».

Το άρθρο αναφέρεται στην παρακάτω δήλωση του κ. Κουμουτσάκου: 

«Είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας προβαίνει δημοσίως στον απαράδεκτο ισχυρισμό ότι τα Ίμια ανήκουν πλήρως στην τουρκική κυριαρχία. Η Κυβέρνηση δεν είναι άμοιρη ευθυνών για τη διαρκή κλιμάκωση της προκλητικότητας της Άγκυρας. Την καλούμε, σήμερα κιόλας, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες διμερείς και διεθνείς διπλωματικές ενέργειες για τη θωράκιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Πολυγλωσσία και ερασιτεχνισμοί στα εθνικά θέματα δεν συγχωρούνται».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ιστότοπος επιτίθεται στα… εσωτερικά του, αφού με αφορμή το Μακεδονικό είχε δημοσιεύσει άρθρο καταπέλτη κατά του Κώστα Καραμανλή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter