Πυρά των βρετανικών ΜΜΕ κατά δύο παικτών της Τσέλσι που έσπασαν την καραντίνα

Πυρά των βρετανικών ΜΜΕ κατά δύο παικτών της Τσέλσι που έσπασαν την καραντίνα

Ο φαρισαϊσμός και η υποκριτική των Άγγλων δεν έχει προηγούμενο. Μπορεί τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα από την 5η κατηγορία και κάτω, όπως και τα τοπικά ερασιτεχνικά στην χώρα, να διεξάγονται κανονικά και να μην τους ενοχλεί. Μπορεί στο Μπαθ 6.500 άνθρωποι να πήραν μέρος στον ημιμαραθώνιο της πόλης…

…Όμως τους ενόχλησε ότι δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι έσπασαν την καραντίνα και πήγαν να παίξουν μπάλα, με τα βρετανικά ταμπλοϊντ να τους αποκαλούν «ηλίθιους»!

Η Τσέλσι ήταν η πρώτη ομάδα στην Αγγλία που είχε ανακοινώσει ότι θέτει όλα τα μέλη της υπό περιορισμό καθώς την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας από τους ποδοσφαιριστές, ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι.

Ωστόσο, οι Μέισον Μάουντ και Ντέκλαν Ράις έσπασαν την καραντίνα και εντοπίστηκαν να παίζουν μπάλα σε ένα γήπεδο “5Χ5” στο “Trent Park Football centre” στο Μπαρνέτ, χωρίς να ενοχλούνται από τα βλέμματα των περαστικών που τους παρακολουθούσαν.

Αποτέλεσμα ήταν σήμερα οι αγγλικές εφημερίδες να τους περνούν γενεές δεκατέσσερις και να τους αποκαλούν «ηλίθιους»…

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες η “Sun” είχε αποκαλύψει ότι ο γκολκίπερ της Εβερτον και της εθνικής Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ, είχε σπάσει την καραντίνα της ομάδας του, καθώς όπως έγραψε «ο Άγγλος γκολκίπερ βρέθηκε σε αγώνα μποξ που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (14/3) σε παμπ στο Ντέρχαμ, που απέχει 260 χιλιόμετρα από το Λίβερπουλ, και ταξίδεψε εκεί έχοντας μαζί του τη σύζυγό του και το γιο του».

Μάλιστα η «Sun» δημοσίευσε και φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή αλλά και της συντρόφου του, με τον Πίκφορντ να απαθανατίζεται με ένα ποτήρι μπύρας στο χέρι…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter