Πυργιώτη κατά Μητσοτάκη για Λατινοπούλου και το «κατάντημα» της ΝΔ

Πυργιώτη κατά Μητσοτάκη για Λατινοπούλου και το «κατάντημα» της ΝΔ

Το ότι θα έφτανα στο σημείο να συμφωνήσω με την Μαριάννα Πυργιώτη με ξεπερνάει, στα αλήθεια, αλλά είναι τέτοιο το κατάντημα της Νέας Δημοκρατίας όπου οι έσχατοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι… έτσι για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών.

Το δάχτυλο κούνησε η Πυργιώτη στον Μητσοτάκη για όλους όσους έχει μαζέψει η Νέα Δημοκρατία στο κόμμα της. Η δημοσιογράφος ενοχλήθηκε – και δικαίως- με την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου όπου προσέβαλλε (για ακόμη μια φορά) ανθρώπους για το ντύσιμο και την εμφάνιση τους.

Συγκεκριμένα η Μαριάννα Πυργιώτη έκανε λόγο για «μυαλά ανάγωγων αυτάρεσκων νεανίδων» και για «κατάντημα» της ΝΔ.

Και εδώ έρχεται που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί της. Η αλήθεια είναι πως η Νέα Δημοκρατία έχει μαζέψει τεράστια «βαρβαρότητα» στους κόλπους της και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να ξεμπερδέψουμε με την βαρβαρότητα μια και καλή. Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι μόνο η Λατινοπούλου, που ποιος της δίνει και σημασία δηλαδή;

Πρόβλημα είναι και οι ακροδεξιοί υπουργοί, και τα αδιευκρίνιστα ποσά τους, και οι φίλοι τους και λυπάμαι Μαριάννα μου, αλλά και εσύ η ίδια είσαι ένα τεράστιο «βάρβαρο» πρόβλημα που πριν λίγο καιρό ήθελες να περάσεις από casting τις Ουκρανές προσφύγισσες  για να δούμε αν είναι ψηλές γαλανομάτες. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter