Πύργος: Δυο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση σε καταυλισμό Ρομά

Πύργος: Δυο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση σε καταυλισμό Ρομά

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας θα οδηγηθούν σήμερα δύο άτομα ηλικίας 19 και 24 ετών, τα οποία κατηγορούνται για φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων μέσα σε καταυλισμό Ρομά, στον Πύργο Ηλείας.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των ατόμων που επιτέθηκαν στους πυροσβέστες, τη στιγμή που έφθασαν στην περιοχή, για να σβήσουν την φωτιά. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάλληλοι του ανακριτικού τμήματος συνέλαβαν χθες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τους δύο άνδρες και η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι εμπρησμός από πρόθεση.

Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ξύλινα παραπήγματα μέσα σε καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή Συντριάδα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο του Πύργου. Όταν έφθασε στην περιοχή πυροσβεστικό όχημα, προκειμένου να σβήσει τη φωτιά, άγνωστα άτομα άρχισαν να πετούν ξύλα και πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια οι πυροσβέστες αποχώρησαν και έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στην περιοχή νέες πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και περιπολικά της Αστυνομίας, ώστε να γίνει με ασφάλεια η κατάσβεση της φωτιάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter