Πύργος: Ενας τραυματίας από αιματηρή συμπλοκή με σπαθί σαμουράι

Πύργος: Ενας τραυματίας από αιματηρή συμπλοκή με σπαθί σαμουράι
Φωτογραφία αρχείου

Στο νοσοκομείο κατέληξε γνωστός Ρομά που τραυματίστηκε στο χέρι ελαφρά, μετά από επίθεση που δέχθηκε από ημεδαπό με σπαθί τύπου κατάνα, σε επεισόδιο που συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Πατρών στον Πύργο.

Το περιστατικό συνέβη στο τμήμα ανάμεσα στο παλιό ξενοδοχείο “Λέτρινα” έως το κλειστό γυμναστήριο Πύργου και έξω από την αθλητική εγκατάσταση εντοπίστηκε τραυματισμένος και ο Ρομά.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου τον βρήκαν αιμόφυρτο στο έδαφος έξω ακριβώς από το κλειστό γυμναστήριο.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. αναζήτησαν και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη στην περιοχή και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στο Α.Τ. Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υπήρξε νωρίτερα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον ημεδαπό και δύο ΡΟΜΑ, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως οι δύο πείραξαν συγγενικό του πρόσωπο και αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter