Πύργος: Παραμένει εξαφανισμένος ο 39χρονος Θύμιος – Ταυτοποιήθηκαν οι 11 που ετοίμαζαν επίθεση εναντίον του

Πύργος: Παραμένει εξαφανισμένος ο 39χρονος Θύμιος – Ταυτοποιήθηκαν οι 11 που ετοίμαζαν επίθεση εναντίον του

Άφαντος παραμένει ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο από τις 4 Μαϊου. Τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε στην περιοχή, παραμένει αγνοούμενος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φορά χειρουργική μάσκα για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008.

Η εξαφάνισή του έρχεται έπειτα από επίθεση με βεγγαλικά στο σπίτι του για να τον φοβίσουν και να βγει έξω καθώς ο 39χρονος έπεφτε συχνά θύμα bullying. Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Το βράδυ του Σαββάτου οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου δύο νεαροί, που προσήχθησαν επειδή φέρονται ότι μετείχαν στην επίθεση ενώ οι 11 που ετοίμαζαν επίθεση εις βάρος του έχουν ταυτοποιηθεί.

Η υπηρεσία Silver Alert με το που ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, έβγαλε αμέσως ανακοίνωση ενώ όπως πληροφορήθηκε ομάδα ειδικών γιατρών θέλει να τον αναλάβει προκειμένου να του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή:

«Εμείς τον αναζητούμε γιατί πρέπει να βρεθεί. Μακάρι να είναι ζωντανός γιατί πολλά περνάνε από το μυαλό μου γιατί αν αναγνώρισε κάποιον μπορεί να του την είχαν στημένη και να βρεθεί σε κανένα χαντάκι».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter