Πύργος: Σύλληψη ζωηρού ιερέα που οδηγούσε μεθυσμένος

Πύργος: Σύλληψη ζωηρού ιερέα που οδηγούσε μεθυσμένος

Εκεί που νόμιζαν ότι τα είχαν δει όλα στον Πύργο, έγινε κι αυτό: Ιερέας οδηγώντας αγροτικό αυτοκίνητο, σε κατάσταση μέθης όπως αποδείχτηκε αργότερα, έκανε άνω – κάτω το κέντρο της πόλης και τελικά προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς τραυματισμό.

Το περιστατικό έγινε έγινε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 7:30, με τον 40χρονο ιερέα να προκαλεί τροχαίο με υλικές ζημιές στη προσπάθειά του να βγει από το σημείο στο οποίο είχε σταθμεύσει το αγροτικό του αυτοκίνητο, επί της Μανωλοπούλου, λίγο πριν από τη συμβολή με την οδό Πατρών.

Ο νεαρός ιερωμένος, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά δεν ήταν και πολύ… φρόνιμος, με συνέπεια να κληθεί αστυνομική δύναμη για να τον συνετίσει! Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος και παρακολουθούσε το ασυνήθιστο θέαμα. Τελικά, ο ζωηρός ιερέας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης.

Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν σταθμεύσει, έκανε βόλτες μέσα στον Πύργο με το αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με άλλες (ανεπιβεβαίωτες) μαρτυρίες, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με… όχι και τόσο ενδεδειγμένο για ιερέα λεξιλόγιο!

Πηγή: patrisnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter