Πύργος: Συνεχίζονται οι έρευνες για το 2 ετών κοριτσάκι – Φόβοι πως έπεσε σε αρδευτικό κανάλι (Photos – Video)

Πύργος: Συνεχίζονται οι έρευνες για το 2 ετών κοριτσάκι – Φόβοι πως έπεσε σε αρδευτικό κανάλι (Photos – Video)
Φωτογραφία: Patrisnews.com

Μάχη για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού, μόλις 2 ετών, στον Πύργο συνεχίζουν να δίνουν οι Αρχές, για δεύτερο 24ωρο ενώ εκφράζονται φόβοι πως το παιδί έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στην εθνική οδό, πλησίον του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ.

Σύμφωνα με το Patrisnews.com, αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν από νωρίς μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει κατάδυση στο νερό, καθώς και βάρκα που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Οι αρχές ξεκίνησαν και πάλι τις έρευνές τους από νωρίς το πρωί της Τρίτης, με τους ανθρώπους της 6ης ΕΜΑΚ και τους δύτες να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τον διοικητή της Π.Υ. Πύργου και τους ανθρώπους ΟΠΚΕ και Ασφάλειας κατά τον τερματισμό των ερευνών χθες βράδυ, ενώ παράλληλα συνεννοήθηκαν και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα το πρωί προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο αρδευτικό κανάλι οι διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού όσο και οι αρχές, εκτιμούν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες χθες το μεσημέρι, διεκόπη και η ροή νερού.

Αγωνία των συγγενών

Την αγωνία τους για την τύχη του δίχρονου κοριτσιού εξέφρασαν συγγενείς της μικρής Παναγιώτας.

Σε δηλώσεις τους, περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές που είδαν το μικρό κορίτσι, σημειώνοντας μάλιστα πως πήγαιναν συχνά τα παιδιά κοντά στο αυλάκι του ΓΟΕΒ για να παίξουν, να πάρουν νερό και να κάνουν μπάνιο και για αυτό εκφράζουν τον φόβο τους ότι έχει χαθεί στο συγκεκριμένο σημείο. Άφησαν όμως ανοιχτό και το ενδεχόμενο το παιδί να έχει απαχθεί, με τις έρευνες των αρχών πλέον να είναι αυτές που θα δώσουν φως στην υπόθεση.

Πηγή: Patrisnews.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter