Πύργος: Τρεις προσαγωγές για bullying σε 14χρονο μαθητή

Πύργος: Τρεις προσαγωγές για bullying σε 14χρονο μαθητή

Αναστατωμένη παραμένει η κοινωνία του Πύργου, στο περιθώριο της είδησης για τον 14χρονο μαθητή που έπεσε θύμα bullying στο κέντρο της πόλης του Πύργου.

Έτσι, κατόπιν μήνυσης που κατέθεσαν οι γονείς του ανήλικου κατά τριών προσώπων, στους δύο για σωματική βλάβη και στον τρίτο για απειλή, η αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές των ατόμων.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης μετά από επιχείρηση των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκαν οι δύο από τους τρεις νεαρούς δράστες και προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, όπου κρατήθηκαν για να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση, ενώ το μεσημέρι προσήχθη και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση bullying σε βάρος 14χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η διαδικασία δεν είναι αυτόφωρη επομένως η υπόθεση θα φθάσει σε δίκη μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και οι φερόμενοι ως δράστες θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ο πρώτος που απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ένας ακόμη ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φερόμενοι ως δράστες αποκάλυψαν μόνοι τους την δράση τους για την μία από τις δύο επιθέσεις τους κατά του 14χρονου, μέσω της δημοσιοποίησης βίντεο στα social media.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter