Πύρινες αντιδράσεις ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 για Χειμάρα: «Ένας ακόμα άριστος στις μπίζνες της Μητσοτάκης ΑΕ»

Πύρινες αντιδράσεις ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 για Χειμάρα: «Ένας ακόμα άριστος στις μπίζνες της Μητσοτάκης ΑΕ»

Πύρινες είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχει πυροδοτήσει η παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Θέμη Χειμάρα, η δεύτερη περίπτωση που τίθεται εκτός μέλος της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μετά τις αποκαλύψεις του Documento.

Δείτε επίσης: Παραιτήθηκε ο Θέμης Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις του Documento, διευκολύνοντας τον Μητσοτάκη

Μετά την περίπτωση του Ανδρέα Πάτση, τη σκυτάλη πήρε ο Θέμης Χειμάρας, που διευκόλυνε τον Κυρ. Μητσοτάκη παραιτούμενος της βουλευτικού αξιώματος μετά την αποκάλυψη πως έκανε δουλειές με το δημόσιο ενώ ήταν βουλευτής.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε τις αντιδράσεις των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, με το ΚΚΕ να τονίζει: «Ο λαός μας λέει ότι από τότε που βγήκε το συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Στην προκειμένη περίπτωση δεν χάθηκε μόνο το φιλότιμο του ίδιου τού βουλευτή και του κόμματος που ανήκει, αλλά γίνεται προσπάθεια να ”χαθεί” και να μείνει στο απυρόβλητο το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιχειρηματιών- βουλευτών και των δοσοληψιών -παράνομων και νόμιμων- με το κράτος, που συνιστούν μια ακόμα πλευρά της σήψης του αστικού πολιτικού συστήματος».

ΜέΡΑ25: «Ένας ακόμα άριστος στις μπίζνες της Μητσοτάκης ΑΕ»

Σε σχόλιό του στο Ράδιο ΜέΡΑ για τον παραιτηθέντα βουλευτή Θ. Χειμάρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μ. Κριθαρίδης δήλωσε:

«Ένας ακόμα άριστος στις μπίζνες της Μητσοτάκης Α.Ε., ο κ. Χειμάρας έκανε δήθεν εν αγνοία του δουλίτσες εκατοντάδων χιλιάδων με το Δημόσιο. Η σήψη και η παρακμή, είναι συνολική των ”φιλελεύθερων” αντικρατιστών της κυβέρνησης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter