«Πύρινες» αντιδράσεις στο Twitter για την #καταπληκτική_ποιότητα_ζωής του Μητσοτάκη

«Πύρινες» αντιδράσεις στο Twitter για την #καταπληκτική_ποιότητα_ζωής του Μητσοτάκη

Ηχηρό «ράπισμα» αποτελούν οι απαντήσεις των χρηστών στα Social Media μετά τους πρωθυπουργικούς ισχυρισμούς περί «καταπληκτικής ποιότητας ζωής» στην Ελλάδα, που είναι πρώτο trend στο Twitter. Στην ίδια χώρα που πριν από μερικές μόλις ημέρες χιλιάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους, νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας, ο Κυρ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως η χώρα μας διάγει μέρες… λαμπρότητας. Και πήρε τις ανάλογες απαντήσεις.

Χιλιάδες χρήστες στο Twitter, δημοσίευσαν «πύρινα» μηνύματα με αποδέκτη τον πρωθυπουργό αναδημοσιεύοντας εικόνες από την κακοκαιρία «Ελπίδα», τις προηγούμενες πλημμύρες, από τις φωτιές του καλοκαιριού αλλά και από την κατάσταση στις ΜΕΘ λόγω κορονοϊού. Φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστη και η διατύπωση για «καλή εργασία» που επιστράτευσε ο Κυρ. Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας πως… καλή εργασία δεν μπορεί να υφίσταται με 600-700 ευρώ…

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα καθώς δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο Κυρ. Μητσοτάκης επιλέγει να πλάσει μία εικονική πραγματικότητα και… καταφέρνει να γίνεται πρώτο trend στο Twitter προκαλώντας την οργή των χρηστών.

Δείτε ορισμένες από τις απαντήσεις:

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter