Πυρκαγιά Ροβιές Εύβοια: «Ανεβάσαμε στο καΐκι μας πάνω από 15 άτομα – Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε»

Πυρκαγιά Ροβιές Εύβοια: «Ανεβάσαμε στο καΐκι μας πάνω από 15 άτομα – Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε»

Τη μαρτυρία της από όσα συγκλονιστικά βίωσαν κατά τη διάρκεια της καταστροφικής πυρκαγιάς στις Ροβιές δίνει στο documentonews.gr η κα Σταυρούλα Αναγνώστου. Η γυναίκα που μαζί με το σύζυγό της και το καΐκι τους έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή των Ροβιών και διέσωσαν πάνω από 15 άτομα τα οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή και ενώ η πυρκαγιά κατέκαιγε τα πάντα.

Φωτιά Εύβοια: Στις φλόγες οι Ροβιές, μόλις ένα ελικόπτερο επιχειρεί – Πολίτες προσφέρουν βοήθεια με το καΐκι τους (Video)

 

Όπως αναφέρει αρχικά έλαβαν ειδοποίηση από το Λιμενικό να σπεύσουν στην περιοχή για βοήθεια. Εκεί θα βρισκόταν ένα ferry boat που θα μετέφερε τους εγκλωβισμένους λόγω της πυρκαγιάς σε ασφαλές σημείο.

Η κυρία Αναγνώστου και ο σύζυγός της έσπευσαν αμέσως εκεί. Τα όσα αναφέρει είναι συγκλονιστικά.

«Η φωτιά κατάκαιγε τα πάντα στην πλαζ. Τα πάντα είχαν τυλθχτεί στις φλόγες. Δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε. Με το σύζυγό μου ανεβάσαμε στο καΐκι μας πάνω από 15 άτομα» σημειώνει στο documentonews.gr.

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην περιοχή η κα Αναγνώστου σημειώνει πως οι άνεμοι που πνέουν είναι δυνατοί και επιχειρούν μόνο δύο εναέρια μέσα. Η ίδια μαζί με το σύζυγό της έχουν επιστρέψει στην περιοχή Λίμνη της Εύβοιας όπου και παρακολουθούν τις εξελίξεις μήπως και χρειαστεί να εγκαταλείψουν το σπίτι τους.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter