Πυρκαγιά στα Μέγαρα: Οι πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι και του άφησαν σημείωμα ζητώντας συγγνώμη

Πυρκαγιά στα Μέγαρα: Οι πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι και του άφησαν σημείωμα ζητώντας συγγνώμη

Οι πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες στα Μέγαρα όχι μόνο έσωσαν το σπίτι του Νίκου Λάμψα αλλά φεύγοντας του άφησαν κι ένα… σημείωμα.

Μιλώντας στο Open ο κάτοικος του οικισμού Ζάχουλη των Μεγάρων ανέφερε πως το σπίτι του είχε περικυκλωθεί από τις φλόγες. Τότε οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα μπήκαν μέσα και με αυτοθυσία απέτρεψαν τα χειρότερα. Η σπασμένη πόρτα ήταν και η μοναδική απώλεια τελικά κάτι για το οποίο οι πυροσβέστες ζήτησαν συγγνώμη με ένα σημείωμα που άφησαν φεύγοντας.

«Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο Τάσος και ο Χρήστος, τους οποίους ευχαριστώ με όλη την ψυχή μου, και όλο το Πυροσβεστικό Σώμα, το σπίτι θα είχα καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε κυκλώσει το σπίτι, είχε ακουμπήσει στην πίσω μεριά, και αυτοί οι άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα έκαναν το χρέος τους και μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα, που θα το κρατήσω για όλη μου τη ζωή» είπε ο κ. Λάμψας.

Πέντε σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς στον οικισμό Ζάχουλη των Μεγάρων από τη χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά, ενώ αρκετά άλλα κινδύνευσαν να καούν.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter