Πυρκαγιά στην Πεντέλη: Τρία σοβαρά περιστατικά στο «Γεννηματάς» με εγκαύματα

Πυρκαγιά στην Πεντέλη: Τρία σοβαρά περιστατικά στο «Γεννηματάς» με εγκαύματα

Τρεις τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα μετέβησαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς από την φωτιά στην Πεντέλη.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε ενημέρωση του νοσοκομείου για τη φωτιά, οι τρεις ασθενείς προσήλθαν στην εφημερία της 19/7/2022 και οι περιπτώσεις τους αφορούσαν την Πλαστική Χειρουργική.

«O ασθενής Μ.Ε. ετών 54 προσήλθε με ιδίο μέσο από την πυρκαγιά στο Γέρακα, με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 60% της ολικής επιφάνειας σώματος, κυρίως επιπολής και κατά τόπους εν τω βάθει μερικού πάχους, που αφορούσαν το πρόσωπο, άνω και κάτω άκρα άμφω, και κορμό. Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων και η κατάσταση του ασθενούς είναι σταθερή» αναφέρει το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, άνδρας 54 ετών έφτασε με δικό του μέσο στο νοσοκομείο από τον Γέρακα με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής επιφάνειας 60% στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια και τον κορμό. Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων και η κατάσταση του είναι σταθερή.

Επίσης, μια γυναίκα 28 ετών, από την περιοχή της Πεντέλης, είχε αναπνευστικά προβλήματα και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία για πνευμονολογική εκτίμηση λόγω της φύσης του εισπνευστικού εγκαύματος. Η ασθενής ανέφερε ότι θα μεταβεί από τους συνοδούς της στο νοσοκομείο.

Τέλος, άνδρας 35 ετών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Πεντέλη λόγω θερμικών εγκαυμάτων σε ποσοστό 18%, σε κεφάλι, χέρια και πόδια. Έγινε σύσταση για εισαγωγή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως και θα προσέλθει σήμερα για επανεξέταση στο εξωτερικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τα ξημερώματα είχαν διακομιστεί σε νοσοκομεία τρεις πυροσβέστες και πολίτες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter