Πυρκαγιές: Επικοινωνιακό σόου Κικίλια σε ρόλο… τιμωρού – Ούτε κουβέντα για τις κυβερνητικές ευθύνες (Video)

Πυρκαγιές: Επικοινωνιακό σόου Κικίλια σε ρόλο… τιμωρού – Ούτε κουβέντα για τις κυβερνητικές ευθύνες (Video)

Επανεμφανίστηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας το μεσημέρι της Πέμπτης, δίνοντας ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου, προτάσσοντας το «χαρτί» των εμπρηστών, δίχως να αρθρώσει λέξη για τις προφανείς ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τη χώρα να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό επί ημέρες.

«Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα. Δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη», ανέφερε υψώνοντας τους τόνους ο Βασίλης Κικίλιας προς επίδοξους εμπρηστές. Παράλληλα, προχώρησε στην εφαρμογή της αγαπημένης πρακτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη εν μέσω κρίσεων, αυτή της μετατόπισης ευθυνών σε οποιαδήποτε άλλο παράγοντα πλην του κυβερνητικού.

«Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως ανθρώπινες ζωές», σημείωσε κοιτώντας οργισμένος τις κάμερες.

«Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή του Αυλώνα, από τις 8 το πρωί έγιναν εννιά απόπειρες εμπρησμού. Στις 08:13, στον Αυλώνα έγινε μία απόπειρα εμπρησμού, στις 08:57 στο Συκάμινο δύο απόπειρες, στις 09:47 πάλι στο Συκάμινο τρεις προσπάθειες εμπρησμού, στις 10:51 βόρεια του Αυλώνα μία προσπάθεια, και στις 12:02 μ.μ. στους πρόποδες της Πάρνηθας, βόρεια του Αυλώνα, μία προσπάθεια, η οποία και πήρε διαστάσεις», ανέφερε ο υπουργός μιλώντας για την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στον Αυλώνα.

Η νέα τοποθέτηση Κικίλια ο οποίος εν ολίγοις ενημέρωσε τους πολίτες ότι η κυβέρνηση κήρυξε… ανένδοτο κατά των εμπρηστών, έρχεται λίγες ώρες μετά το ρεσιτάλ χυδαιότητας του ιδίου σχετικά με το τραγικό περιστατικό στον Έβρο με τον εντοπισμό απανθρακωμένων σορών.

Διαβάστε επίσης: Κικίλιας από άλλον πλανήτη – Προσωπική ευθύνη για τους πρόσφυγες που «αγνόησαν» το 112

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter