Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο (Photos)

Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο (Photos)

Επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, όπου άγνωστος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο δημοσιογράφος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό. του. Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή

«Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες» τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές για την επίθεση στον δημοσιογράφο.

Η σύζυγος του δημοσιογράφου, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έτρεξε στο σημείο. Με το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου πήγαν αρχικά στο Σισμανόγλειο και κατόπιν ο δημοσιογράφος διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ήδη ελέγχεται υλικό από τις κάμερες στην περιοχή, ενώ αναμένεται να ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε δεχθεί απειλές και από ποιούς, ενώ είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ο ίδιος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter