Πυροβολισμοί μεταξύ εταιρειών security για μία… πινακίδα στη Θήβα (Photos & Video)

Πυροβολισμοί μεταξύ εταιρειών security για μία… πινακίδα στη Θήβα (Photos & Video)

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στις Θεσπιές Βοιωτίας όταν σημειώθηκε καταιγισμός πυροβολισμών μεταξύ δύο εταιρειών security. Ο λόγος; Μία πινακίδα έξω από σχολείο. Ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης είναι δύο νεκροί και δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.

Νεκροί έπεσαν πατέρας και γιος ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας που νοσηλεύεται είναι ανιψιός του θανόντος.

Δείτε επίσης: Θεσπιές: Συμπλοκή με δύο νεκρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαμάχη των δύο πλευρών κορυφώθηκε όταν ο δήμαρχος έδωσε εντολή να κατέβει η πινακίδα, που ανέγραφε ποια εταιρεία φύλαξης προστάτευε το σχολικό ίδρυμα.

Οι ίδιες πληροφορίες υπαγορεύουν πως η εταιρεία του ανιψιού ήταν εκείνη που θα αναλάμβανε την ευθύνη του χώρου. Όμως, οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης εταιρείας είχαν αντιρρήσεις. 

Ωστόσο, τα ξαδέρφια λογομάχησαν και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών λιγότερο από μία ώρα πριν το τελευταίο κουδούνι στο σχολείο.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ευαγγελισμό στην Αθήνα με διαμπερές τραύμα στο συκώτι. 

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις.

Είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν

Οι δύο οικογένειες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους, για την «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και Σχηματαρίου.

Το μεσημέρι κοντά στο γενικό Λύκειο της Θήβας βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους. Από τη μια πλευρά ήταν ο πατέρας, 75 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκονταν ο 74χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του. Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία, αναφέρουν ότι η αρχή της σύγκρουσης μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά στη συνέχεια έκαναν χρήση όπλων, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο πατέρας και ο γιος από τη μια ομάδα, ενώ ελαφρότερα τραυματίας νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας, είναι ο ανιψιός τους. 

Από την άλλη οικογένεια έχει ήδη συλληφθεί ο πατέρας και ο γιος που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας σε νοσοκομείο στην Αθήνα.


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter