Πυροβολισμοί σε λύκειο στην Καλιφόρνια – 14χρονος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε συμμαθητή του

Πυροβολισμοί σε λύκειο στην Καλιφόρνια – 14χρονος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε συμμαθητή του

Ένας 14χρονος μαθητής σε λύκειο της Καλιφόρνιας πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν συμμαθητή του σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

Το θύμα, επίσης 14 ετών, έχει τραυματιστεί στο χέρι και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο ύποπτος συνελήφθη στον χώρο του σχολείου από αστυνομικούς οι οποίοι κατάσχεσαν ένα τουφέκι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο Λύκειο Χάιλαντ του Πάλμντεϊλ γύρω στις 7 το πρωί, αφού πολλοί άνθρωποι τηλεφώνησαν στις αρχές για να δηλώσουν ότι στο σχολείο κυκλοφορούσε ένας ένοπλος. Συνάδελφοί τους πήγαν και σε ένα γειτονικό δημοτικό σχολείο αφού αναφέρθηκαν και εκεί πυροβολισμοί, όμως δεν βρήκαν ενδείξεις για διάπραξη κάποιου αδικήματος στον χώρο αυτόν.

Το Πάλμντεϊλ, μια πόλη περίπου 160.000 κατοίκων, απέχει 97 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες. Αυτοαποκαλείται “πρωτεύουσα της αεροπορικής βιομηχανίας των ΗΠΑ” αφού εκεί βρίσκεται ένα εργοστάσιο της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ που περιλαμβάνει μονάδες παραγωγής των εταιρειών Boeing, Lockheed Martin και Northrop Grumman.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter