Μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι – Ένας τραυματίας

Μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι – Ένας τραυματίας

Συναγερμός σήμανε στο Χαϊδάρι, το πρωί της Τρίτης έπειτα από μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε στις 11 το πρωί, στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν έναν άνδρα που επέβαινε σε ΙΧ. 

Συγκεκριμένα, βγαίνοντας ο άνδρας μέσα από το αυτοκίνητο του μάρκας BMW, στο Χαϊδάρι, δύο μοτοσυκλετιστές τον πλησίασαν και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αττικόν». Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε ακόμα ένα άτομο το οποίο είναι νεκρό, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Το θύμα δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί επίσημα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα πρόκειται για Έλληνα, ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος σχετίζεται με τζόγο.

Από το σημείο έχουν περισυλλεγεί έξι κάλυκες.

Έξι κάλυκες από δύο διαφορετικά όπλα περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί στον τόπο της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα στις 11:00 στο Χαϊδάρι, με στόχο έναν άνδρα που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν πολεμικό όπλο καλάσνικοφ και πιστόλι των 9 χιλιοστών και είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, το οποίο οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι δύο ένοπλοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το αυτοκίνητο, όπου πυροβόλησαν τον οδηγό και στην συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Ο τρόπος δράσης παραπέμπει σε μαφιόζικο χτύπημα.






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter