Πυροσβέστες: Δώσαμε μάχες σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

Πυροσβέστες: Δώσαμε μάχες σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

«Δώσαμε μάχες σήμερα τα ξημερώματα σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, προσθέτοντας ότι «πραγματοποιήσαμε δεκάδες διασώσεις, χωρίς να συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός».

Επίσης, ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «οι καιρικές συνθήκες έχουν πλέον βελτιωθεί και δεν έχουμε βροχοπτώσεις», ωστόσο, όπως συμπληρώνει, «κλιμάκια της Πυροσβεστικής συνεχίζουν τις απαντλήσεις υδάτων από περίπου 15 σπίτια, κυρίως στην περιοχή της Ναυπακτίας».

Σχετικά με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, τόνισε ότι «από χθες το μεσημέρι είχε τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα όλο το προσωπικό των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας». Μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο σε δύο διαφορετικές περιοχές, το ένα στο Δρέπανο της Αχαΐας και το άλλο στην Μακύνεια και στον Πλατανίτη της Αιτωλοακαρνανίας».

Σε αυτό το σημείο ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το περιστατικό στο Δρέπανο, αφού όπως τόνισε, «ήταν πάρα πολλά τα εγκλωβισμένα άτομα στο κέντρο διασκέδασης, όπως επίσης και τα αυτοκίνητα, αλλά μπορώ να πω ότι τα πήγαμε καλά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter