Πυροσβέστες έσπευσαν σε σπίτι εξαιτίας… συναγερμού πυρανίχνευσης – Τελικά ήταν ο παπαγάλος (Video)

Πυροσβέστες έσπευσαν σε σπίτι εξαιτίας… συναγερμού πυρανίχνευσης – Τελικά ήταν ο παπαγάλος (Video)

Τεράστιο «γλέντι» στην πυροσβεστική του Daventry της Αγγλίας ένας γκρι παπαγάλος. Μιμούμενος τη σειρήνα πυρανίχνευσης οδήγησε μία ομάδα πυροσβεστών στην πόρτα του ιδιοκτήτη του.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο 63χρονος Steve Dockerty μένει μαζί με τον 17 ετών γκρι παπαγάλο του, ονόματι Jazz, στο Daventry. Ένα μεσημέρι, λοιπόν, την ώρα που σε όλη τη γειτονιά επικρατούσε ησυχία, κάποιος χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος.

Ο 63χρονος έσπευσε να ανοίξει αλλά έμεινε στήλη άλατος όταν είδε μπροστά του έναν πυροσβέστη να τον ρωτά αν έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στο οίκημα. Ο Dockerty άφησε τους πανικόβλητους πυροσβέστες να μπουν στο σπίτι του όπου διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει καμία εστία φωτιάς.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης, οι πυροσβέστες του εξήγησαν ότι οι γείτονες κάλεσαν την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία αναφέροντας πως ακούγεται η σειρήνα της πυρασφάλειας από το σπίτι του. Και κάπου εκεί ο 63χρονος κατάλαβε τι (ξεκαρδιστικό) είχε συμβεί.

Οι γείτονες έπεσαν στην… παγίδα του παπαγάλου ο οποίος μιμείται εξαιρετικά τον συναγερμό καπνού… Πάρτε μία ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί…

Και η σχετική ανάρτηση της… αστυνομίας

Πηγή: BBC

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter