Πυροσβέστες προς Τέλλογλου: Με πόσους νεκρούς πυροσβέστες θα ήσασταν ικανοποιημένος; – Διαμαρτυρία προς ΕΣΗΕΑ

Πυροσβέστες προς Τέλλογλου: Με πόσους νεκρούς πυροσβέστες θα ήσασταν ικανοποιημένος; – Διαμαρτυρία προς ΕΣΗΕΑ

Σκληρή ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

Ο κ. Τέλλογλου είχε… καταλήξει σε ένα απίστευτο συμπέρασμα, θεωρώντας ότι –στην πρόσφατη φωτιά στην Ανατολική Αττική – επειδή δεν θρήνησαν θύματα και οι πυροσβέστες κι επειδή, κατά τον ίδιο, δεν υπήρξαν και υλικές απώλειες στον εξοπλισμό της πυροσβεστικής, απλώς… δε βρίσκονταν στην καταστροφική πυρκαγιά.

Στην ανακοίνωσή του οι πυροσβέστες αναφέρουν:

«Ακούγοντας τις δηλώσεις του Κυρίου Τέλογλου θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι ο φόρος αίματος των Πυροσβεστών στο καθήκον είναι μεγάλος, όπως φαίνεται και από τη λίστα που παρατίθεται »

Και συμπληρώνουν:

«Εκτός αν και πάλι ο κύριος Τέλογλου δεν δέχεται ότι και αυτοί οι πυροσβέστες ήταν παρόντες στις φωτιές, και εμείς δεν μπορούμε να δούμε τον «εγκέφαλο» κάποιων δημοσιογράφων αλλά δεν λέμε ότι δεν έχουν μυαλό, εκτός κι αν ο κύριος αυτός πλειοδοτεί να πείσει το «αφεντικό» του για την αποτελεσματικότητα του και την αξιοσύνη του στη «εργασία» που τον έταξε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.»

Πηγή: poeyps.gr

Γραπτή επιστολή – Διαμαρτυρία προς ΕΣΗΕΑ

Με γραπτή επιστολή- διαμαρτυρία προς την ΕΣΗΕΑ η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου (E.Y.Π.Σ.Π.H.) καταγγέλλει τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Τάσο Τέλογλου με αφορμή τις τηλεοπτικές τοποθετήσεις του δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΗΕΑ σχετικά με την πύρινη τραγωδία στο Μάτι.

Το Σωματείο των Πυροσβεστών μάλιστα ενημερώνει ότι θεωρεί ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Ήπειρο τον Τάσο Τέλλογλου.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:

Αξιότιμα Μέλη του Δ.Σ της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

«Σε πρόσφατες δηλώσεις μέλους σας σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική, συγκεκριμένα του κ. Τάσου Τέλογλου μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι “από την στιγμή που ανάμεσα στους νεκρούς και στους τραυματίες, της πυρκαγιάς στο Μάτι, δεν υπάρχουν πυροσβέστες, δεν υπάρχει ούτε ένα καμένο πυροσβεστικό αυτοκίνητο, αποδεικνύεται πως η πυροσβεστική δεν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία”.

Σας ρωτάμε και παρακαλούμε να μας απαντήσετε πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ;; Είχε πάει να συνδράμει στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς και δεν είδε κανέναν πυροσβέστη εκεί;;; Δεν ήταν κανένα πυροσβεστικό όχημα εκεί ;;;; Είχε πάει να καλύψει με δημοσιογραφικό ρεπορτάζ την ώρα που εξελίσσονταν η καταστροφή αυτή ;;;

Δεν μπορείτε να προσβάλει ένα μέλος σας το Πυροσβεστικό Σώμα που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό λαό και όχι μόνο , ένα Σώμα με δεκάδες νεκρούς στην ιστορία του , λέγοντας ότι δεν ήταν παρόν και εσείς να μην έχετε πάρει επίσημη θέση .Περιμένουμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες ως προς την δημόσια τοποθέτηση του μέλους σας , σας εκτός και εάν όλοι εσείς συμφωνείται με αυτή την άποψη.

Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από αυτή την δήλωση του κ. Τέλογλου ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι ανεπιθύμητος να πατήσετε τα χώματα της Ηπείρου».

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter