Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Από σχολείο έκλεψε ο δράστης το αυτοκίνητο – Το εντόπισαν χάρη στο κινητό

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Από σχολείο έκλεψε ο δράστης το αυτοκίνητο – Το εντόπισαν χάρη στο κινητό

Πανικός επικράτησε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνδρας με κλεμμένο αυτοκίνητο κινήθηκε απειλητικά εναντίον αστυνομικών, που τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στα πόδια.

Όλα ξεκινήσαν όταν ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής έκλεψε το αυτοκίνητο από μια μητέρα που είχε πάει το παιδί της σε σχολείο της Βουλιαγμένης. Εκεί ο άνδρας άδραξε την ευκαιρία και έκλεψε το αυτοκίνητο χωρίς ωστόσο να σκεφτεί πως η ιδιοκτήτρια του άσπρο Peugeot είχε αφήσει μέσα και το κινητό της. Έτσι, από το στίγμα του κατάφερε η αστυνομία, μετά την καταγγελία της να εντοπίσει το αυτοκίνητο λίγο πριν από τις 09:00 στην οδό Μάρνη.

Η αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Στη συνέχεια του ζήτησαν να απομακρυνθεί από το όχημα και να παραδοθεί ωστόσο, καθώς τον πλησίασαν, εκείνος δεν υπάκουσε και επιχείρησε να διαφύγει. Μάλιστα, ο  δράστης πάτησε γκάζι και έριξε τον ένα αστυνομικό κάτω. Αμέσως ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε σημαδεύοντας τον οδηγό στο πόδι όπου και τον τραυμάτισε.

Ο δράστης  μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter