Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Η γνωριμία με τον γιατρό, οι καβγάδες και τα μηνύματα της εικαστικού που προμήνυαν την πράξη της

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Η γνωριμία με τον γιατρό, οι καβγάδες και τα μηνύματα της εικαστικού που προμήνυαν την πράξη της

Εδώ και καιρό φαίνεται πως σχεδίαζε  η γυναίκα που πυροβόλησε τον πατέρα του 12χρονου παιδιού της μπροστά στα μάτια του ανήλικου χθες Πέμπτη έξω από την πυλωτή της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι που διαμένει ο 68χρονος οφθαλμίατρος ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί και έντονοι σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.

Η δράστις μάλιστα είχε προαναγγείλει την πράξη της σε έναν από τους πολλούς λογαριασμούς που διατηρούσε στο facebook λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει». Δεν ήταν όμως αυτή η μοναδική ανάρτηση. Πολλά από τα post της αφορούσαν στον γιατρό και τη σύζυγό του, με τους οποίους φαίνεται ότι η 49χρονη είχε εμμονή.

Την περίοδο που έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, η 49χρονη είχε γράψει:

«Γ.Ν. (σ.σ. αναφέρει το ονοματεπώνυμο του γιατρού), παραλίγο δολοφονέ μου, ή αλλιώς εγκληματία που διαδίδεις και πληρώνεις να με λένε “τρελή” για να δικαιολόγησεις την ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ την 5 έτους κακοποίηση και ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ, τον βιασμό μου απο εσένα πριν 13 χρόνια που διαδίδεις οτι δήθεν είχαμε “παράνομη” σχέση ενώ ήμουν παντρεμένη και ήσουν παντρεμένος με την τότε και νυν συνεργό σου, που μέσα σε 3 έτη από 11-5-2018 ως 3-6-2021 “αγόρασατε” εσύ, η γυναίκα σου, και οι συνεργοί σας οι Ριστάνες 17 εισαγγελικές παραγγελίες κατά ΕΜΟΥ πράττοντας 17 φορές απόπειρες εγκλεισμού μου σε ψυχιατρείο παριστάνοντας εσύ άλλοτε τον πρώην σύζυγο μου, άλλοτε τον “σύντροφο”, ενώ εδώ και 13 χρόνια δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί, και ήδη 5 έτη δεν βλέπω το παιδί μου. Άρα πώς ξέρεις ότι είμαι “τρελή”; Πώς το ξέρεις βόθρε; Εως σήμερα είμαι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΏΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ “ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ” ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΣΟΥ οπότε για ΠΕΣ μας: Ποια είναι τα “νόμιμα” μέσα σου, που θα κλείσεις το στόμα της μάνας που ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ θρηνεί και σου ζητάει πίσω το παιδί πού εσύ και οι βόθροι συνεργοί σου αρπάξατε;

17 ιατρικές βεβαιώσεις που με ανάγκασατε να εξετάστω ανα 2 μήνες από τις 19-5- 2018 εως 3-6-2021 και μια δικαστική απόφαση του Μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών δυνάμει της υπ’ αριθμ 1664/2018 πού βεβαιώνουν ομόφωνα την άριστη ψυχική υγεία μου. Εσείς που τολμάτε κάθε μέρα επί πέντε έτη να κοιτάτε στα μάτια το ορφανό με μανα εν ζωή ανήλικο θύμα-παιδί μου και της λέτε πόσο “κακιά ” και τρελή είναι η μάνα της, χωρίς να με ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΚΑΝ. Εγώ είμαι η μάνα που χρειάστηκε να περάσετε πάνω από το πτώμα μου και το δικό της για να την πάρετε… Είστε πολύ απελπισμένοι δολοφόνοι και πολύ επικίνδυνοι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ».

Η γνωριμία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας κι από τη σχέση αυτή προέκυψε ένα 12χρονο σήμερα κορίτσι. Ο γιατρός αναγνώρισε το παιδί ωστόσο με την δράστιδα δε συνέχισαν τη σχέση τους. Τα προβλήματα, οι εκβιασμοί και οι καβγάδες φαίνεται πως ξεκίνησαν από πολύ νωρίς για τους δυο τους με αποτέλεσμα ο οφθαλμίατρος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Ο δικηγόρος του γιατρού Αλέξανδρος Αλεξανδράκης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής  στο OPEN ανέφερε πως το παιδί, μέχρι τα έξι του χρόνια ζούσε με τη μητέρα του. Το 2016, όμως, κρίθηκε πως η 49χρονη εικαστικός και πρώην μοντέλο δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί και την επιμέλεια πήρε ο πατέρας, με το κορίτσι να μένει με εκείνον και την οικογένειά του στο Χαλάνδρι καθώς ο γιατρός είναι παντρεμένος με μια Βρετανίδα.

Έκτοτε ξεκίνησε ένας απίστευτος δικαστικός γολγοθάς για τον οφθαλμίατρο, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει αλλεπάλληλες μηνύσεις από την εικαστικό, οι οποίες όμως δεν στηρίζονταν νομικά.

Αν και της είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία απαγόρευαν να πλησιάζει το σπίτι της οικογένειας στο Χαλάνδρι, το γραφείο του γιατρού στο Ψυχικό και το ιδιωτικό νοσοκομείο επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι με το οποίο συνεργάζεται ο 68χρονος εκείνη τα αγνοούσε.

Πώς έγινε το περιστατικό

Έτσι λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι η 49χρονη μητέρα του παιδιού είχε στήσει καρτέρι κοντά στο σπίτι του οφθαλμίατρου  και δεν δίστασε να πυροβολήσει τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της τραυματίζοντάς τον σε θώρακα και κοιλιά μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Το 12χρονο κορίτσι πλέον, βρίσκεται στα χέρια των παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ, που προσπαθούν να την στηρίξουν, αφού είδε τον πατέρα της να πέφτει αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια της.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία η οποία και συνέλαβε την εικαστικό.  «Μη φοβάσαι πια, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι», φώναζε στο παιδί την ώρα που ήδη οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την είχαν ακινητοποιήσει και της είχαν φορέσει χειροπέδες. Ωστόσο, από την στιγμή που συνελήφθη η γυναίκα δε φαίνεται να συνεργάζεται με τις αρχές.

Αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι που βρήκε η δράστις το όπλο και αν υπάρχουν συνεργοί. 

Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός

Αμέσως μετά το συμβάν ο γιατρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης στο OPEN.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter