Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα σε βάρος της κατηγορούμενης

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα σε βάρος της κατηγορούμενης
H 49χρονη η οποια κατηγορείται πως προσπάθησε να σκοτώσει τον 68χρονο πρώην σύντροφο της, οδηγείται από αστυνομικούς για να απαολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωακείμ Κασσωτάκη σε βάρος της 49χρονης που πυροβόλησε χθες, Πέμπτη τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

«Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά» είπε η 49χρονη εισερχόμενη στο γραφείο του ανακριτή.

Αναφερόμενη πάντως στην απόπειρα σε βάρος του θύματος υποστήριξε ότι είχε πάει για να μιλήσουν (αν και έχουν εκδοθεί ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ) και πάνω στον τσακωμό και την συμπλοκή, πήρε το όπλο από τον γιατρό και τον πυροβόλησε. Αντίθετη περιγραφή των γεγονότων φέρεται να έχει δώσει το ανήλικο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια του οποίου έγινε η απόπειρα δολοφονίας .

Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: «Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού» αποκαλύπτει η σύζυγος του γιατρού

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι η 49χρονη μητέρα του παιδιού είχε στήσει καρτέρι κοντά στο σπίτι του οφθαλμίατρου  και δεν δίστασε να πυροβολήσει τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της τραυματίζοντάς τον σε θώρακα και κοιλιά μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Το 12χρονο κορίτσι πλέον, βρίσκεται στα χέρια των παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ, που προσπαθούν να την στηρίξουν, αφού είδε τον πατέρα της να πέφτει αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια της.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία η οποία και συνέλαβε την εικαστικό.  «Μη φοβάσαι πια, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι», φώναζε στο παιδί την ώρα που ήδη οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την είχαν ακινητοποιήσει και της είχαν φορέσει χειροπέδες. Ωστόσο, από την στιγμή που συνελήφθη η γυναίκα δε φαίνεται να συνεργάζεται με τις αρχές.

Αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι που βρήκε η δράστις το όπλο και αν υπάρχουν συνεργοί. 

Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός

Αμέσως μετά το συμβάν ο γιατρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης στο OPEN.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter