Πυροβολισμός 16χρονου: Νέα επεισόδια σε Μέγαρα, Μικρό Σχιστό και Άνω Λιόσια

Πυροβολισμός 16χρονου: Νέα επεισόδια σε Μέγαρα, Μικρό Σχιστό και Άνω Λιόσια
Πηγή φωτογραφίας: enimerosi-news.gr

Νέα επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα, σε Μέγαρα, Μικρό Σχιστό και Άνω Λιόσια στο πλαίσιο της γενικότερης έντασης τα τελευταία 24ωρα μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου Κώστα στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες στα Άνω Λιόσια υπήρξαν πυροβολισμοί κατά αστυνομικών, ενώ στα Μέγαρα, τα επεισόδια σημειώνονται στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού, όπου καίνε αυτοκίνητο και πετούν πέτρες. Την ίδια ώρα, στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.

Νωρίτερα, Ρομά συγκεντρώθηκαν και στο Σχιστό Κορυδαλλού, όπου έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και σε λάστιχα και η κατάσταση είναι τεταμένη. Τα επεισόδια διαδραματίζονται στην οδό Δερβενακίων.

Σε εκτροπές της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω και το Σχιστό Κορυδαλλού έχει προχωρήσει η Τροχαία. Κλειστή είναι, ειδικότερα, η περιφερειακή Αιγάλεω από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ μέχρι τα διυλιστήρια, και στα δυο ρεύματα, άλλα και η οδός Δερβενακίων στο Σχιστό Κορυδαλλού.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter