Ράδιο Αρβύλα: Καμία υποκλοπή – Από γκάφα του Open πήραν το βίντεο

Ράδιο Αρβύλα: Καμία υποκλοπή – Από γκάφα του Open πήραν το βίντεο

Μετά τα διάφορα σενάρια που έγιναν αλλά και τη μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα του βίντεο που διέρρευσε με τον διάλογο της Έλλης Στάη με τον Αλέξη Τσίπρα στα backstage του δελτίου ειδήσεων του Open και προβλήθηκε στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», μία ανακοίνωση από τη σατιρική εκπομπή βάζει τα πράγματα στη θέση τους. 

Οι παρουσιαστές αλλά και οι συντελεστές της εκπομπής στην επίμαχη ανακοίνωση ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε έχουν χρησιμοποιήσει προϊόντα υποκλοπής όπως και κατηγορήθηκαν ενώ ξεκαθάρισαν το τοπίο, κάνοντας γνωστό πως το βίντεο αλιεύτηκε από… τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, και συγκεκριμένα από το Web TV του στις 10 Ιανουαρίου. 

Δείτε επίσης: Τι λέει η Στάη για τη διαρροή στον ΣΚΑΪ της off the record συζήτησης με τον πρωθυπουργό

Δείτε επίσης: Πώς «έφυγε» από το OPEN η συνομιλία Τσίπρα – Στάη και έφτασε στον ΣΚΑΪ με διαφορά… ενός μήνα (Video)

Με ανακοίνωσή τους οι Ράδιο Αρβύλα ξεκαθαρίζουν:

«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν. Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

“Ράδιο Αρβύλα”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter