Radio Birdman μια ξέφρενη βραδιά στο Fuzz από την Αυστραλία με αγάπη (Video & Photos)

Radio Birdman μια ξέφρενη βραδιά στο Fuzz από την Αυστραλία με αγάπη (Video & Photos)

Ναι, το ροκ δεν έχει ηλικία και λειτουργεί πάντα καταλυτικά, ειδικά όταν οι καλλιτέχνες τα δίνουν όλα επί σκηνής και το κοινό από κάτω στέλνει τα δικά του vibes στη σκηνή. Εκρηκτικό μείγμα! 

Το βράδυ της Πέμπτης το Fuzz έζησε μεγάλες punk rock στιγμές με τους Radio Birdman που επέστρεψαν σχεδόν έντεκα χρόνια μετά το προηγούμενό τους Live στην Αθήνα.

Ο Rob Younger με την ξεχωριστή φωνή του, αλλά και με τις χειρονομίες του απογείωσε το κοινό. Η εικόνα του θύμιζε τις ντελικάτες κινήσεις του Μικ Τζάγκερ και την ορμή του Ίγκι, δίνοντας όμως ένα εντελώς προσωπικό στιλ.

https://www.facebook.com/panos.samios.1/videos/10156134837226902/

Οι Deniz Tek τα έδωσε όλα με την κιθάρα και τα φωνητικά του και σε συνδυασμό με τον έτερο κιθαρίστα Dave Kettley όρισαν ξανά τον σκληρό ήχο και όλες τις διαστάσεις του rock ‘n roll.

Ο Pip Hoyle που εμφανίστηκε με μαύρο πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα μάγεψε με τα πλήκτρα του.

Ο Jim Dickson με το μπάσο του φαινόταν ότι διασκεδάζει κάθε στιγμή της συναυλίας και τέλος ο ντράμερ Nick Rieth έδινε τον καταιγιστικό ρυθμό που όπως φάνηκε είχε ανάγκη να νιώσει το αθηναϊκό κοινό των Radio Birdman.





Έπαιξαν τα τραγούδια που επιθυμούσε να ακούσει το κοινό, και δύο διασκευές και έγραψαν μια ξεχωριστή σελίδα στα live που θα θυμόμαστε για καιρό.

Το φινάλε της βραδιάς ήταν αυτό:

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των Ελλήνων The Dark Rags που άνοιξαν την βραδιά με κομμάτια-δυναμίτες από το άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσουν προσεχώς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter