Ραφήνα: 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας – Είχε σκοτώσει τη μητέρα του (Photos – Video)

Ραφήνα: 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας – Είχε σκοτώσει τη μητέρα του (Photos – Video)
Φωτογραφία: Eurokinissi

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή Μαρίκες στη Ραφήνα όπου ένας άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος, φιμωμένος και δεμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Νηρέως 39.

Σύμφωνα με τα irafina.gr, τον άτυχο 44χρονο, που ήταν κρεμασμένος στο πίσω μπαλκόνι εντόπισε ένας ένοικος και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο 44χρονος φέρεται να είχε μονωτική ταινία στο στόμα του.

Η αστυνομία ερευνά κάθε πιθανό σενάριο.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, ο 44χρονος ήταν αριστούχος απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, με την ζωγραφική να είναι το μεγάλο του πάθος. Παράλληλα με τη ζωγραφική, όπου είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις, εξέδωσε ποιήματα όπως και δοκίμια.

Το σημείωμα

Ταυτόχρονα, ο 44χρονος φέρεται να άφησε πίσω του τρία σημειώματα με αποδέκτες την οικογένειά του, την αστυνομία αλλά και τον δικηγόρο του. Κάτι που κάνουν τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να αποκλείουν το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Είχε σκοτώσει τη μητέρα του

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 44χρονος δολοφόνησε το 2013 τη μητέρα του με μία μπαλαντέζα. Συγκεκριμένα, σε μία στιγμή έντασης σκότωσε τη μητέρα του επειδή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε εκείνον και την αδερφή του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως αποφυλακίστηκε. Στράφηκε στη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών.

Βίντεο/Φωτογραφίες: Irafina.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter