Ραφήνα: Από μια παρεξήγηση ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 42χρονου

Ραφήνα: Από μια παρεξήγηση ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 42χρονου

Λεπτομέρειες για τα αίτια που οδήγησαν στον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ της Ραφήνας ερευνούν οι αρχές.

Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε μια λογομαχία που είχε το θύμα με κάποιους από τους νεαρούς μέσα στο μαγαζί. Αρχικά, ο 42χρονος τσακώθηκε έξω από την τουαλέτα του μπαρ με τους δράστες. Έπειτα ο καβγάς συνεχίστηκε στο τραπέζι που καθόταν ο άτυχος άνδρας με την παρέα του.

Οι πέντε άντρες έστησαν καρτέρι στον 42χρονο έξω από το μπαρ με αποτέλεσμα να του επιτεθούν μόλις εκείνος βγήκε. Τότε άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε τον 42χρονο στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι ενώ οι δράστες διέφυγαν προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 42χρονο και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και λίγες ώρες μετά κατέληξε από βαριές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 42χρονος ήταν κάτοικος Μαραθώνα και σύχναζε στο μπαρ που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και χθες το απόγευμα τρία άτομα κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας για κατάθεση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter