Ραφήνα: Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για την απόπειρα αρπαγής της ανήλικης

Φωτογραφία αρχείου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής σε βάρος 13χρονης στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την ανήλικη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα.

Όπως είπε το 13χρονο κοριτσάκι στους αστυνομικούς, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα, στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Αφού κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια ενός ζευγαριού και κατοίκων της περιοχής, το 13χρονο κοριτσάκι επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε και αντέδρασε άμεσα, μόλις δόθηκε η περιγραφή του οχήματος και του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη.

Οι αστυνομικοί που είχαν λάβει σήμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατάφεραν να εντοπίσουν το λευκό αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβαν τον άνδρα.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ο 48χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για απάτες στην περιοχή, καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής, ενώ από την έρευνα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Ετικέτες