Ραφτείτε, παντρεύονται ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού (Video)

Τα χάνουμε και τα δύο τα κορμιά πατριώτες… Ο Βασίλης Κικίλιας, ένας από τους τελευταίους εργένηδες της Βουλής, και η Τζένη Μπαλατσινού, πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, δε χώρισαν τελικά, αντιθέτως παντρεύονται.

Και εκεί που είχαμε ενημερωθεί λεπτομερώς γιατί… χώρισαν, σήμερα ενημερωθήκαμε… συνοπτικώς γιατί θα παντρευτούν.

Η αγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» και ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πανευτυχής, διότι, όπως είπε, δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το ιερό μυστήριο του γάμου.

Για την ιστορία (τους) η αγγελία του γάμου έχει ως εξής:

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.