Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: H 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: H 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δυσώδη υπόθεση του Κολωνού που έχει συγκλονίσει, καθώς η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής στην οποίο φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Όπως ανέφερε την Τρίτη το Mega, η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, είδε 7-8 φωτογραφίες κτιρίων. Ένα από αυτά αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που βρίσκεται στην Ιερά Οδό. Επιπλέον, το κορίτσι αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο στον οποίο την πήγαινε ο Μίχος, ο οποίος είχε το κλειδί. Εκεί, όπως κατέθεσε «δεχόταν έναν άνδρα κάθε φορά». Ο δεύτερος χώρος είναι χώρος τύπου μοτέλ.

Την ίδια στιγμή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο άνδρες οι οποίοι πέρασαν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

Ο 39χρονος εργαζόταν ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για κατάθεση. Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι δεν είχε επαφή με την ανήλικη, αλλά ότι συνομιλούσε μαζί της.

Ο δε 35χρονος εισοδηματίας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και φέρεται να κατέθεσε ότι έχει συναντήσει τρεις φορές τη 12χρονη.

Τη Δευτέρα, τον δρόμο προς τη φυλακή πήρε και ένας 55χρονος, υπεύθυνος προσωπικού σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Στη φυλακή και ο 55χρονος προπονητής για τον βιασμό της 12χρονης

Ο 55χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και προπονητής ακαδημιών με διεθνείς επιτυχίες στο ενεργητικό του ήταν το τρίτο πρόσωπο που συνελήφθη κατά τον νέο κύκλο συλλήψεων που προκάλεσε η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στο τμήμα ανηλίκων στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, χωρίς να πείσει της δικαστικές αρχές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter