Ραγκούσης: Ας τολμήσουν και οι κύριοι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης να μιλήσουν στα Εξάρχεια

Ραγκούσης: Ας τολμήσουν και οι κύριοι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης να μιλήσουν στα Εξάρχεια

Τις εντυπώσεις του από τη συζήτηση που είχαν με το Νάσο Ηλιόπουλο και τους  κατοίκους των  Εξαρχείων, δημοσιοποιεί με ανάρτηση του στο Facebook ο Γιάννης Ραγκούσης.

Όπως αναφέρει, ήταν ένας υποδειγματικός διάλογος που παρήγαγε  σημαντικές νέες ιδέες για να ξεπεραστεί η κρίση των Εξαρχείων

Στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Στα Εξάρχεια δεν μπορείς να περπατήσεις βράδυ, με εξαίρεση δύο κεντρικούς δρόμους».

Αν ήμουν δημοσιογράφος, αυτήν τη φράση κατοίκου θα επέλεγα ως τίτλο της πολύ ουσιαστικής συζήτησης που μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο, είχαμε χθες το βράδυ στα Εξάρχεια.

Ο διάλογος με τους κατοίκους ήταν από κάθε άποψη υποδειγματικός και διοργανώθηκε από την Ο.Μ. Εξαρχείων με εξαιρετική επιτυχία.

Παρήγαγε δε, σημαντικές νέες ιδέες ως πρώτη ύλη για την επεξεργασία ενός συνολικού σχεδίου υπέρβασης της πολυεπίπεδης κρίσης των Εξαρχείων. Ένα σχέδιο που προφανώς περιλαμβάνει το ρόλο της αστυνομίας, αλλά δεν αρχίζει και τελειώνει σε αυτήν.

Αν θέλουν και τολμούν ας πάνε και οι ίδιοι-ο κ.Μητσοτάκης και ο κ.Χρυσοχοίδης-να συνομιλήσουν με τους κατοίκους των Εξαρχείων μετά από 6 μήνες συστηματικής εφαρμογής της πολιτικής τους, που αντί για ασφάλεια το μόνο που τελικά παράγει είναι θέαμα για τα κανάλια και αύξηση της εγκληματικότητας για τα Εξάρχεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter