Ραγκούσης: Βγάλτε με πρόεδρο ώστε η Ελλάδα «να μην παραδοθεί στους Γεωργιάδη και Βορίδη»!

Ραγκούσης: Βγάλτε με πρόεδρο ώστε η Ελλάδα «να μην παραδοθεί στους Γεωργιάδη και Βορίδη»!

Με αφορμή τις εκλογές της επόμενης Κυριακής για τον επικεφαλής της κεντροαριστερής παράταξης, ένας εκ των υποψηφίων, ο Γιάννης Ραγκούσης, σε άρθρο του στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα, καλεί τους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας εμφατικά ότι «τότε εγγυώμαι ότι η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί στους Γεωργιάδη και Βορίδη».».

Αναφερόμενος στην προοπτική κοινής κυβέρνησης με την ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, σημειώνει: «Έχω διατυπώσει από την αρχή της εκλογικής διαδικασίας, με όση δύναμη έχω, την απόλυτη αντίθεσή μου στην προοπτική συγκυβέρνησης με τον κ. Μητσοτάκη. Μια τέτοια εξέλιξη, όχι μόνο θα συρρικνώσει εκ νέου το χώρο σε δραματικά χαμηλά επίπεδα, αλλά θα φέρει τον κ. Τσίπρα ως μοναδικό αντιπολιτευτικό πυλώνα. Θα τον καταστήσει μετά την ήττα του, εκ νέου, Πρωθυπουργό σε αναμονή».

Πάντως δεν παραλείπει να εκτιμήσει πως «η προοπτική της συγκυβέρνησης, που στηρίζεται από τις δηλώσεις των υπόλοιπων υποψηφίων, έχει ήδη αρχίσει να έχει αρνητική επίδραση», εννοώντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ΔΗΣΥ στα ίδια ή σε μικρότερα ποσοστά. 

«Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά τη γνώμη μου στο εντελώς λάθος μήνυμα που εκπέμπεται, στο μήνυμα που λέει ότι δεν πάμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, αλλά να γίνουμε υπουργοί. Θα είναι πράγματι τεράστιο κρίμα για τον προοδευτικό χώρο και για τους πολίτες που επενδύουν στη δυναμική του, να δουν τα κορυφαία στελέχη του υφυπουργούς του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη», καταλήγει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter