Ραγκούσης: Είμαστε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα κυβερνητικής αυταρέσκειας, εφησυχασμού και τεχνητής ωραιοποίησης

Ραγκούσης: Είμαστε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα κυβερνητικής αυταρέσκειας, εφησυχασμού και τεχνητής ωραιοποίησης

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον εφησυχασμό και την ανεμελιά που δείχνει ως προς το ζήτημα της πανδημίας την ώρα που χιλιάδες πολίτες έχουν πεθάνει από τον φονικό ιό στη χώρα μας, εξαπολύει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Με αφορμή τη συμμετοχή του σε επιστημονική ημερίδα και το σημερινό εξώφυλλο της Καθημερινής με τίτλο «δυσοίωνες προβλέψεις για τον ιό στην Ελλάδα» κατηγορεί την κυβέρνηση πως μαζί με το δεύτερο κύμα που χτυπάει με σφοδρότητα τη χώρα, παράλληλα εξελίσσεται «ένα 2ο κύμα κυβερνητικής αυταρέσκειας κι εφησυχασμού με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού».

«Εξελίσσεται μία χωρίς όρια και χωρίς προσχήματα, κυβερνητική προπαγανδιστική επιχείρηση» επισημαίνει ο Γιάννης Ραγκούσης στην ανάρτησή του στο facebook μιλώντας παράλληλα για τις δυσοίωνες προβλέψεις που κάνουν λόγο ακόμα και για 12.000 ίσως και 19.000 θανάτους μέχρι την 1η Απριλίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του 

Είμαστε αντιμέτωποι με ένα 2ο κύμα κυβερνητικής αυταρέσκειας, εφησυχασμού και τεχνητής ωραιοποίησης της τραγικής κατάστασης που ζούμε.

Το δις εξαμαρτείν όμως είναι κακούργημα.

Χθες το απόγευμα συμμετείχα σε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα που οργάνωσε το TheBest της Πάτρας, με τη συμμετοχή υπουργών, επιστημόνων κι εκπροσώπων φορέων.

Εκείνο που μου έμεινε και από αυτήν τη δημόσια συζήτηση είναι πλέον η βεβαιότητα ότι εξελίσσεται μία χωρίς όρια και χωρίς προσχήματα, κυβερνητική προπαγανδιστική επιχείρηση.

Μία κυβερνητική και ταυτόχρονα κομματική επιχείρηση της ΝΔ, με στόχο να γίνουν με κάθε τρόπο ευχάριστοι καθώς και να ωραιοποιήσουν την υγειονομική και οικονομική τραγωδία που ζει η ελληνική κοινωνία.

Ουσιαστικά, εξελίσσεται ένα 2ο κύμα κυβερνητικής αυταρέσκειας κι εφησυχασμού με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού.

Ένα ίδιο και χειρότερο με το πρώτο κύμα εφησυχασμού και ανεμελιάς που παραδέχτηκε δημόσια ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης και το οποίο ακόμη και σήμερα το πληρώνουμε πανάκριβα και με ανθρώπινες ζωές και με την οικονομική καταστροφή χιλιάδων εργαζομένων κι επιχειρήσεων.

Και όλη αυτή η επιχείρηση «εφησυχασμός και τεχνητή ωραιοποίηση» εξελίσσεται ταυτόχρονα με τη γνωστοποίηση αυτών των προβλέψεων που δημοσιεύει σήμερα η (όχι αντικυβερνητική) εφημερίδα «Καθημερινή» στην πρώτη της σελίδα, σε περίοπτη θέση.

Σύμφωνα με αυτές τις δυσοίωνες επιστημονικές προβλέψεις, ο αριθμός των θανάτων στη χώρα μας, κινδυνεύει να φτάσει από 4.700 που περίπου είναι σήμερα, στα επίπεδα των 12.000 ίσως και 19.000 θανάτων, μέχρι την 1η Απριλίου.

Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ισχύει πάλι το:

«των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς άδετε».

Μυστικά & Documento

22/05/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter