Ραγκούσης εναντίον Μαρινάκη: Κάνει τεμενάδες καθημερινά στον Μητσοτάκη για να τον βγάλει πρωθυπουργό με τη Γεννηματά

Ραγκούσης εναντίον Μαρινάκη: Κάνει τεμενάδες καθημερινά στον Μητσοτάκη για να τον βγάλει πρωθυπουργό με τη Γεννηματά

Για τη διαπλοκή και το δίλημμα των εκλογών μίλησε ο Γιάννης Ραγκούσης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υποστηρίζω ότι με επίκεντρο την οικονομική δυνατότητα που έχει ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει οργανωθεί ένα πανίσχυρο κέντρο πολιτικής και επικοινωνιακής δύναμης, το οποίο αποτελείται από πάνω από δέκα επιχειρήσεις ΜΜΕ στη συντριπτική τους πλειοψηφία ζημιογόνες, άρα με κίνητρο όχι το κέρδος, αλλά έχουμε να κάνουμε με “πυροβόλα” τα οποία κάνουν “τεμενάδες” καθημερινά στον κ. Μητσοτάκη και την κ. Γεννηματά, βάλλοντας χυδαία και συκοφαντικά εναντίον του καθενός που δεν υπηρετεί τα σχέδιά τους. Το εξής ένα σχέδιο δηλαδή: Πως θα κάνουμε την επόμενη ημέρα τον κ. Μητσοτάκη με τη βοήθεια της κας Γεννηματά πρωθυπουργό. Αυτό είναι διαπλοκή», είπε μιλώνστας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ακόμα ότι: «Αν δεν είχαν ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά τη στήριξη όλων αυτών των ΜΜΕ ή αν αυτά τα ΜΜΕ δεν “χτυπούσαν” τόσο χυδαία τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ποια θα ήταν η εικόνα στη χώρα; Θα ήταν τελείως διαφορετική. Η επικοινωνιακή βέβαια, διότι έχει αποδειχθεί ότι ο ελληνικός λαός είναι ενήμερος για όλα αυτά και καταλαβαίνει τα παιχνίδια που παίζονται». Αναρωτήθηκε «Όλα αυτά γιατί γίνονται; Υπάρχουν προφανώς και ποινικές εκκρεμότητες και οικονομικές εκκρεμότητες και οικονομικά σχέδια της παρασιτικής Ελλάδας».

Η Προοδευτική Συμμαχία

«Tο κάλεσμα απευθύνεται στους προοδευτικούς πολίτες, σε όλους όσοι αισθάνονται και πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε έναν προοδευτικό και όχι δεξιό δρόμο» σχολίασε, ο Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι « δεν είναι απλώς το παλιό αλλά το κακό παλιό» τονίζοντας και τα ακόλουθα: «Χρεοκόπησαν τη χώρα, στα χέρια τους δημιουργήθηκε το “Μακεδονικό” και εξαιτίας των εγκληματικών τους χειρισμών. Εκπροσωπούν το κακό παλιό, στα χέρια τους δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα και είναι αυτοί, οι οποίοι είναι τώρα απέναντι και πετροβολούν την προσπάθεια η χώρα να ξεμπερδέψει με τη χρεοκοπία, με τα μνημόνια και τώρα με το «Μακεδονικό», που «πρέπει να πω ότι λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Ελλάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter