Ραγκούσης: Η απόδραση από το ΑΤ Εξαρχείων αρκεί για να γελοιοποιήσει τους θεατρινισμούς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη

Ραγκούσης: Η απόδραση από το ΑΤ Εξαρχείων αρκεί για να γελοιοποιήσει τους θεατρινισμούς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη

Στη χθεσινοβραδινή απόδραση από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος αναφέρει πως «η απόδραση ενός κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων αρκούσε για να γελοιοποιήσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τους αστυνομικούς θεατρινισμούς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη όλης αυτής της περιόδου».

«Αρκούσε για να αποκαλύψει το μέγεθος της ουσιώδους αδυναμίας τους να διαχειριστούν τη σύγχρονη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας με σοβαρότητα, σχέδιο και κοινωνική υπευθυνότητα».

Επιπλέον ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «βέβαια, δεν τους ενδιαφέρει και πολύ αφού πιστεύουν ότι έχουν εξασφαλίσει πως-για μια ακόμη φορά-δεν θα υπάρξει αρχισυνταξία τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων που θα θεωρήσει είδηση άξια για προβολή τη συγκεκριμένη απόδραση».

«Ως οι ομοϊδεάτες δε των Όρμπαν και Σαλβίνι στην Ελλάδα, κατά βάθος νιώθουν τουλάχιστον την ανακούφιση πως διασύρθηκαν από κατηγορούμενο για κλοπές που ήταν Έλληνας κι όχι πρόσφυγας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter