Ραγκούσης: Η κυβέρνηση λέει σε εργαζομένους και επιχειρήσεις που αναγκάστηκαν να κλείσουν «τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας»

Ραγκούσης: Η κυβέρνηση λέει σε εργαζομένους και επιχειρήσεις που αναγκάστηκαν να κλείσουν «τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας»

Κριτική στη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνολικά της κυβέρνησης της ΝΔ, κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με τα όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορονοϊό.

«Η κυβέρνηση επιμένει να λέει σε εργαζόμενους κι επιχειρήσεις που αναγκαστικά έκλεισαν:“ τα υπόλοιπα ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας”», αναφέρει ο κ. Ραγκούσης και τονίζει πως «κανείς δεν τον αναγκάζει να ακολουθεί αυτήν την πολιτική. Επιλογή του είναι».

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Η κυβέρνηση επιμένει να λέει σε εργαζόμενους κι επιχειρήσεις που αναγκαστικά έκλεισαν:

“ τα υπόλοιπα ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας”.

Αυτό είναι ένα βασικό συμπέρασμα και από το δεύτερο μέρος κυβερνητικών ανακοινώσεων.

Ο κ.Μητσότακης επιμένει σε αυτό που από την αρχή είχε ανακοινώσει:

“η κυβέρνηση θα καλύψει μέρος μόνον της ζημιάς που υφίστανται εργαζόμενοι κι επιχειρήσεις που σταμάτησε η λειτουργία τους”.

Δηλαδή, για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν, μένουμε περίπου στα 500€ ανά μήνα-κάτω και από τον κατώτατο μισθό-ενώ για τις επιχειρήσεις με μηδενικά έσοδα πλέον, σε κάλυψη μέρους μόνον των μηνιαίων εξόδων τους (ενοίκια κλπ).

Όπως μάλιστα ο ίδιος πιστοποίησε κι επιβεβαίωσε χθες με τις δεύτερες ανακοινώσεις του, που ουσιαστικά εξέθεσαν τις πρώτες του, αλλά και τους Υπουργούς του για όλα όσα έλεγαν αυτές τις μέρες (διότι χθες βρέθηκαν ξαφνικά κάποια επιπλέον δις € προς διάθεση) :

κανείς δεν τον αναγκάζει να ακολουθεί αυτήν την πολιτική. Επιλογή του είναι».

https://www.facebook.com/giannisragkousis/posts/10222444020186316

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter