Ραγκούσης: Η υπόθεση Novartis συνιστά οικονομικό έγκλημα

Ραγκούσης: Η υπόθεση Novartis συνιστά οικονομικό έγκλημα

«Καμιά συγκάλυψη ενόχων, καμιά πολιτική δολοφονία αθώων» δηλώνει ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, με αφορμή την υπόθεση της Novartis.

Παράλληλα εκφράζει την ανησυχία του «μήπως αποδειχθεί η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της λαϊκής οργής, που θα συντρίψει το κομματικό σύστημα και οδηγήσει σε μία ριζική αναδιάταξη των πολιτικών συσχετισμών όχι προς προοδευτική αλλά προς εθνολαϊκιστική κατεύθυνση».

Κατά την άποψή του, η υπόθεση Novartis «συνιστά οικονομικό έγκλημα και έχει αντικειμενική υπόσταση» ενώ σχετικά με την στάση του Κινήματος Αλλαγής στο θέμα, τονίζει ότι «ανήκει στις πολιτικές δυνάμεις που συνδράμουν τη Δικαιοσύνη στην αποκάλυψη των σκανδάλων και της τιμωρίας των ενόχων σύμφωνα με το κράτος δικαίου, και όχι στις δυνάμεις που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο».

Επικρίνει παράλληλα τη ΝΔ η οποία – όπως λέει – προσπαθεί «να συγκαλύψει, να συσκοτίσει και να συμψηφίσει τα σκάνδαλα με πολιτική συναίνεση». Επισημαίνει ότι πρέπει η διερεύνηση να φτάσει μέχρι τέλους- και να αξιοποιηθεί η συμμετοχή του FBI.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter