Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ

Ραγκούσης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να υπηρετήσει τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη»

«Την 3η του Σεπτέμβρη 1974, το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να υπηρετήσει τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα 3η του Σεπτέμβρη, για την επόμενη Ελλάδα, τους νέους, τους Έλληνες που παράγουν και δημιουργούν», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης σε μήνυμά του με αφορμή την επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς με την παρέμβασή του παίρνει σαφή και ξεκάθαρη θέση στον πολιτικό διάλογο που έχει ξεκινήσει με αφορμή την σημερινή επέτειο και τις σχέσεις της νέας παράταξης με τη Νέα Δημοκρατία.

Στο μεταξύ υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Ραγκούση για τη θέση του προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς τάχθηκαν 32 μέλη της αρχικής συντονιστικής επιτροπής της «Ώρας Αποφάσεων», επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να απέχουν από τη διαδικασία ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου προφασιζόμενοι διαδικαστικές δικαιολογίες και κάλεσαν όλα τα μέλη της «Ώρας Αποφάσεων» να πράξουν το ίδιο ως «ένδειξη ελάχιστης συνέπειας λόγων και έργων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.