Ραγκούσης για ελληνική δημοσιογραφία και Μητσοτάκη: «Σε άλλες χώρες θα τον είχαν “πάρει με τις πέτρες”»

Ραγκούσης για ελληνική δημοσιογραφία και Μητσοτάκη: «Σε άλλες χώρες θα τον είχαν “πάρει με τις πέτρες”»

Με ένα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter από την χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου απαντά στα «ψέματα» όπως χαρακτηρίζει τα όσα ειπώθηκαν για την λίστα Πέτσα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτηση του: «Ιδού το απροσχημάτιστο ψέμα Μητσοτάκη για τη λίστα Πέτσα. Ιδού η αποκαθήλωση της αξιοπιστίας ενός Πρωθυπουργού», αναφερόμενος στο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται αποσπάσματα από την εξεταστική επιτροπή στις 07/12/21 όπου ο διευθύνων σύμβουλος της Initiative, Μιχάλης Γκάλγκος ερωτάται από τον Γιάννη Ραγκούση εάν πρότεινε η ενέκρινε την κατανομή των χρημάτων για την λίστα Πέτσα, με τον πρώτο να απαντά ότι μόνο πρότεινε και τις αποφάσεις δεν τις έπαιρνε εκείνος.

Ταυτόχρονα, αφήνει σαφείς αιχμές για την «εκτεταμένη, ελαστική δημοσιογραφική συνείδηση» στην Ελλάδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε άλλες χώρες μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις «θα τον είχαν “πάρει με τις πέτρες”».

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Ιδού το απροσχημάτιστο ψέμα Μητσοτάκη για τη λίστα Πέτσα. Ιδού η αποκαθήλωση της αξιοπιστίας ενός Πρωθυπουργού που μετά και από αυτό, θα τον είχαν «πάρει με τις πέτρες» στις χώρες που δεν υπάρχει εκτεταμένη, ελαστική δημοσιογραφική συνείδηση»


 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter