Ραγκούσης για Βαξεβάνη: «Το δεξιό παρακράτος έχει παράδοση στις προβοκάτσιες»

Ραγκούσης για Βαξεβάνη: «Το δεξιό παρακράτος έχει παράδοση στις προβοκάτσιες»

Σε μία σκληρή δήλωση κατά της κυβέρνησης προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τον ρεβανσιστικό φορολογικό έλεγχο με πρακτικές επιτελικού παρακράτους κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Documento.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Ραγκούση:

«Το δεξιό παρακράτος έχει παράδοση στις προβοκάτσιες. Εν προκειμένω, τραβά το χαρτί του φορολογικού ¨σκαναρίσματος¨ με ανώνυμες καταγγελίες ¨αγανακτισμένων πολιτών¨. Κανείς δεν μπορεί να αρνείται τον έλεγχο. Όμως, ο συγκεκριμένος έλεγχος είναι καταφανώς υποκινούμενος από κέντρα που το μόνο που επιθυμούν είναι να φιμώσουν την ερευνητική δημοσιογραφία.

»Μου προκάλεσε απορία η ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία δεν υπήρχε καμία διάψευση στη ξεκάθαρη σύνδεση που έκανε ο εκδότης του Documento μεταξύ της ανώνυμης καταγγελίας και του Μεγάρου Μαξίμου.

»Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις της έναντι του Documento. Εξαίρεσε την εφημερίδα από καμπάνιες κατά της πανδημίας και έφτασε στο σημείο να την αποκλείσει από τη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ.

»Μιας και ο κ. Μητσοτάκης είναι έτοιμος να επαναφέρει την πιο αρτηριοσκληρωτική διατύπωση για το άρθρο 191 του Π.Κ., το μόνο που μένει είναι να ενεργοποιήσει εκ νέου τα ψηφίσματα κατά εκδοτών και δημοσιογράφων που ¨υπηρετούν την ανταρσία¨. Αυτό, σίγουρα θα το ζήλευε και ο Όρμπαν!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter